Services - Wat bieden wij aan?

Sunday Joy specialiseert zich in cadeauboxen met een prachtig buitenkant en een minstens zo een mooie binnenkant.

Dit zijn mooie, ambachtelijke producten, welk niet zomaar op elk hoek van de straat te verkrijgen zijn.

Met een Sunday Joy giftbox geef je iets heel anders dan de 13 in een dozijn kerstpakketten.

Onze klanten zijn zowel kleine als middelgrote en grote bedrijven die graag iets unieks en vernieuwends willen en bovendien kwaliteit wensen te geven.

Wij hebben al mooie boxen voor u samengesteld maar anders dan bij andere cadeauboxen is dat u ook e.v.t. zelf de producten kunt uitkiezen naar uw eigen smaak.

Tot slot, wij willen onze klanten verrijken met een uitstekende service zodat zijn/haar werknemers zich echt gewaardeerd en

gestimuleerd voelen door een prachtig cadeau van Sunday Joy tijdens bijzondere momenten.

Denk aan de magische kersttijd, secretaresse dag, kraamcadeau of een jubileum van een medewerker.

Wat wij graag willen bereiken is het aanbod aan onze klanten van een uiterst efficiënt en gepersonaliseerde service voorzien mét hoge kwaliteit waaring wij maar al te graag innoveren.

De wens van Sunday Joy is de ideale cadeaubox creëeren voor bedrijven die kwaliteit boven kwantiteit kiezen en hiermee een band van vertrouwen op te bouwen voor een langdurige relatie.

“Wij willen in de markt bekend worden (en blijven) als het beste bedrjif in gepersonaliseerde services in cadeaus en relatiegeschenken”.

Wij ambiëren de nummer 1 plek te worden waar men voor de meest speciale giftboxen terecht kan.

Waarden

  • Sunday Joy staat voor kwaliteit, door onze betrokkenheid geloven wij dat onze producten en services doeltreffend zijn.
  • Wij hebben een hoog verantwoordelijkheidsgevoel welke voortvloeit uit een mix van dankbaarheid, loyaliteit en eerlijkheid.
  • Wij geloven dat dit belangrijke aspecten zijn van het ondernemersschap, niet alleen voor onze klanten maar ook voor de maatschappij als geheel.
  • Ons werk bestaat uit een team van drie mensen, elk van hun met een eigen karakter maar samen de juiste ingrediënten om met passie Sunday Joy uit te bouwen.
  • Eerlijkheid vinden wij belangrijk en daarom werken wij graag met transparante communicatie naar onze klanten en onze leveranciers
  • Ons doel is om onze klanten en hun werknemers niet alleen tevreden en heel blij te maken maar om verwachtingen te overtreffen!

Wij werken met eerlijke en transparante prijzen zonder verborgen kosten of verassingen achteraf!
Uiteraard is er bij een grotere afname meer schaalvoordeel voor u te behalen.

Neem contact met ons op voor een offerte op maat!

Prijzen volgen snel (einde van deze week). 

DutchEnglishSpanish
Chat openen